+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

     Jucam astazi cartea prieteniei…folosind un citat care spune ca “Aici nu exista straini, ci doar prieteni care nu s-au cunoscut inca”, va consideram prietenii nostrii deja, si ne permitem sa ne adresam ca unui prieten, dorind sa daramam distante, si sa ne apropiem pentru o colaborare frumoasa.

     Sunt convins ca iti doresti tot ce poate fi mai bun pentru copii pe care ii ai la clasa. Iti dai tot concursul ca ei sa retina, sa invete, sa socializeze, sa evolueze frumos, le dai o educatie pozitiva si curata.

     Te-ai gandit vreodata ca poti merge cu copii intr-o tabara cu adevarat relaxanta pentru tine, si care sa lucreze cu adevarat si sa contribuie la evolutia si educatia copiilor? Unde sa ii poti urmari fara o implicare directa (decat impusa de tine), ei fiind sub stricta indrumare si supraveghere a unei echipe de ghizi/animatori atestati, si cu o experienta de minim 3 ani in domeniu? Noi am gasit solutia perfecta pentru crearea unui tablou de tabara care sa incante pe toata lumea.

     Incepem de la parinti…..Pe parinti ii intereseaza sa isi trimita copilul intr-o tabara unde sa aibe cadrul si timpul necesar sa invete ceva, sa socializeze cu alti copii, sa lege prietenii, dar sa isi asume si un minim de responsabilitati asupra programului, sa evolueze intr-o tabara curata, fara riscuri, fara paturi supraetajate, maximum 4 copii in camera cu baie proprie, avand in permanenta asigurata partea medicala, controlul parintelui asupra copilului sa aiba o deschidere mare, iar seara, sa primeasca pe mail pozele de la activitatile din ziua care a trecut.  Copilul, se va distra copios, intr-o tabara plina de aventura, va avea parte de adrenalina, va avea de invatat lucruri folositoare in viata, se va intoarce cu multe amintiri placute si impresionante de povestit prietenilor de acasa, unde va ajunge cu premii si diplome.

     Cadrul didactic, se va simti ca in concediu alaturi de noi, intr-o zona montana linistita, aer curat si racoare, avand in vedere faptul ca noi ne asumam contractual riscurile oricarei eventuale probleme aparute in tabara, cadrul didactic avand responsabilitatea doar a drumului din orasul de resedinta pana in tabara, de unde ii preluam noi. Programul este  gandit de asa natura, incat copilul nu are timp sa se gandeasca la altceva sau sa faca vreo trasnaie, din primul moment cand se trezeste, si pana cand intra la loc la somn, exista program si ghizi/animatori care se ocupa de ei.

     Taberele cu program, conceptul de “Summer Camps” , adus din afara, confera siguranta asimilarii corecte si rapide, a unor comportamente si aptitudini specifice varstei copilariei. Folosind metode de educatie non-formala, copilul se distreaza, invata, isi asuma, asimileaza. Fara sa isi dea seama prea mult de ceea ce se intampla in spatele fiecarui joc, ce scop précis are jocul, acesta lucreaza.

     Va stam la dispozitie, va putem vizita in cadrul scolii, pentru detalii, sau chiar pentru o demonstratie de joc impreuna cu copii. Colaboram cu profesori de educatie fizica, alaturi de care participam activ la orele de educatie fizica din cadrul scolilor. Organizam impreuna cu cadrele didactice baluri de boboci sau absolvire, excursii, tabere si banchete scolare. Suntem deschisi la orice idee implica activitatile si credintele noastre de mai sus. Sustinem ca prietenia este mai importanta decat orice, si poate crea oameni integri.

     Sustinem ideea de a scoate copilul din casa, de a-l indeparta pentru un minut de tehnlogie, tableta, laptop, pentru a evolua in natura. In toate programele in care ne implicam sustinem ideea aceasta si ne dorim sa o transmitem mai departe tuturor celor cu care lucram, de la mic la mare.