+4 0721 389 415 eugen@distractx.com
1. Se subordoneaza administratorului si coordonatorului locatiei.
2. De preferat personal medical cu drept de libera practica si asigurare de malpraxis valabile si cunostinte in domeniul medical, experienta vasta si deschidere catre relatiile interumane.
3. De obicei sta in camera separat de instructori, insa nu este o regula clara in acest sens, si se pot face modificari in functie de necesitati.
4. Participa la sedintele de seara, sau ii este prezentat doar programul din ziua care urmeaza.
5. Participa activ la intregul program, avand disponibilitate pe intreaga perioada de desfasurare a taberei.
6. Postul NU presupune un post fix in tabara, un cabinet unde sa ii fie adusi copilasii.
7. Trusa medicala este conceputa impreuna cu administratorul si coordonatorul locatiei respective in functie de necesitati. Presupune o achizitie initiala de catre administrator sau coordinator, dupa care se va completa la nevoie de catre asistentul medical cu acordul administratorului si coordonatorului.
8. Mentine o buna relatie cu cadrele didactice si cu parintii in caz de administrare a oricarui medicament sau transfer la spital.
9. Parintii trebuie sa fie anuntati in legatura cu orice tratament este administrat copiilor, de catre asistentul medical.
10. Asistentul medical trebuie sa inteleaga si sa accepte o buna comunice cu echipa, indiferent de diferentele de varsta sau de experienta, si sa se integreze in echipa,cu acceptul si sustinerea acestora, bineinteles!