+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE www.distractx.ro și www.distractx.com

Site-urile www.distractx.ro și www.distractx.com sunt proprietatea SC DISTRACTX CAMP SRL, numita in continuare „DISTRACTX”.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-u
rile www.distractx.ro și www.distractx.com, numite generic in continuare si „site”. E-mail contact: contact@distractx.com

Accesul si utilizarea site-urile www.distractx.ro și www.distractx.com se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

DISTRACTX nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

 

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

DISTRACTX ofera acces liber la site-urile www.distractx.ro și www.distractx.com si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de DISTRACTX sau de partenerii sai. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajati, colaboratori sau afiliati ai DISTRACTX) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu DISTRACTX sau partenerii sai.
Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip video sau audio, produse de catre DISTRACTX si expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea DISTRACTX (SC DISTRACTX CAMP SRL) sau a clientilor sai.

In cazul continutului reclamelor afisate pe site, DISTRACTX nu isi asuma responsabilitatea pentru acesta. Materialele publicitare difuzate pe site apartin creatorilor acestora, drepturile si responsabilitatea juridica pentru acestea revenind autorilor lor. Acestea pot fi preluate si publicate, fara permisiunea DISTRACTX, respectand legile in vigoare.

DISTRACTX sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. DISTRACTX nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. DISTRACTX nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de DISTRACTX prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

DISTRACTX isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita DISTRACTX sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate..

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, asupra carora DISTRACTX detine in exclusivitate toate drepturile de autor;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua DISTRACTX sau a retelei DISTRACTX sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua DISTRACTX care nu sunt publice, fara autorizatie;
  • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua DISTRACTX prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”.
  • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. DISTRACTX va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

DISTRACTX isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

DISTRACTX nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

DISTRACTX poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. DISTRACTX se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul DISTRACTX sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 

6. LIMITAREA RASPUNDERII

DISTRACTX nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca DISTRACTX a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de IQads, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte legi in vigoare, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@distractx.com

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.
DISTRACTX nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Site-ul este dezvoltat/operat/administrat de:

SC DISTRACTX CAMP SRL, persoană juridică română, cu sediul social în București, Aleea Cetatea Veche nr 2A bl 2 bis, Sector 4, înregistrată la registrul comerțului sub nr. J40/11528/2014, cod unic înregistrare 33660666.