+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

      Lumea copiilor este un mediu de intelegere, evolutie si comunicare chiar si pentru noi, adultii. Copii ne invata, cel putin la fel de multe cat ii invatam si noi pe ei, chiar daca nu ne dam seama de multe ori. Au o capacitate crescuta fata de noi, de a asimila tot ce se intampla imprejurul lor, bine sau rau. Noi va oferim cadrul perfect de socializare, invatare, si dezvoltare prin joc pentru copilul dumneavoastra.

     De ce noi? Provenim din medii diferite, fiecare a invatat cate ceva din mediul din care provine, fiecare dintre noi a contribuit activ la crearea prezentului program de lucru, aducand putin din ceea ce a adunat el mai bun. Venim din medii de business, din corporatii, din medii ONG, unde voluntariatul e o baza importanta, din medii de implementare a proiectelor europene, tabere de tip „Summer Camps”, aduse din afara, si multe altele.

     Descoperirea naturii, cu toate beneficiile, dar si cu pericolele sale, sta la baza metodelor noastre non-formale de invatare. Programul propus de noi, este un „spatiu de iesire din casa”, asa cum ne place sa il denumim. Este o incurajare activa de a iesi in natura, de a renunta pentru moment la internet si telefon in beneficiul naturii.

     Incercam sa promovam jocul, in forma in care subliminal lucreaza in noi,ne dezvolta, ne ajuta sa intelegem mai bine pentru ce exista reguli, de ce este importanta fiecare persoana intr-o echipa, cine si ce rol are un leader, ne invata sa ne asumam actiunile intreprinse, si sa ne invingem teama prin depasirea limitelor, pana la limita sigurantei depline, singura care ne sta in drum. Incercam asadar sa convingem copii de aventurile captivante care ii asteapta in natura, constientizandu-i si asupra regulilor de baza, a conduitei corecte pe munte, in natura, precum si a pericolelor care ii pot astepta in diverse situatii.