+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Craciunul este o perioada de bucurie, de pace interioara, si deschidere spre prietenie si iertare. Cea mai frumoasa serbare a anului, nu poate trece decat simtita si traita sincer!

img_3294

Deoarece bucuria copiilor creste odata cu vizita lui Mos Craciun, va oferim o alternativa de organizare a petrecerii de Craciun, cu Mos Craciun, craciunei si craciunite, face-painting, mica petrecere pentru copii, colinde si cantece la chitara, si multa multa voie buna. Va rugam sa ne contactati pentru detalii!

Masina de balonase de sapun, masina de zapada artificiala, masina de fum, luminite multicolore, sunt doar cateva din propunerile pentru organizarea unei petreceri de Craciun de neuitat pentru cei mici, dar si pentru cei mari!

Contacteaza-ne pentru oferta noastra completa, care poate cuprinde, pe langa vizita lui Mos Craciun, si craciunite, spiridusi, zane, face-painting, atelier de confectionat mascute, masina de fum, balonase sau zapada artificiala, luminite, colinde la chitara.

Lista de preturi:

1. Mos Craciun 150 ron/ora
2. Craciunite 80 ron/ora
3. Luminite multicolore, masina de fum, masina de balonase, masina zapada artificiala (spuma) 150 ron/eveniment
4. Fotograf 80 ron/ora
5. Face painting In functie de numarul de copii participanti

Propunerile noastre sunt generale si pot fi supuse unor termini si conditii.  Suntem deschisi la propuneri de organizare a serbarilor de Craciun, in functie de necesitatile dvs. Putem achizitiona noi si cadourile, dulciurile, sau orice solicitati.

Oferim bon fiscal pentru orice suma solicitata.

Asteptam cu drag inscrierea dumneavoastra la eugen@distractx.com sau 0721.389.415.

Bonus!!! : Daca avem zapada, organizam si atelier de construit Om de Zapada, inclus in preturile de mai sus, gratuit, pentru orice comanda!

Pentru evitarea aglomerarii perioadei si imposibilitatea onorarii inscrierilor, va rugam sa ne anuntati din timp intentia dumneavoastra de a colabora pentru organizarea serbarii de Craciun!

Va uram o luna minunata, cu liniste in suflet, cu timp de reflectie, dar si odihna, cu prieteni si rude alaturi, cu multa voie buna! La Multi Ani!