+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

A sosit momentul sa descoperm putin zona superba in care ne aflam. Transfagarasanul ofera un peisaj deosebit si multe legende interesante. te asteptam cu drag sa le descoperi.

Deoarece grupurile care se inscriu in tabara noastra, vin cu transportul propriu, discutand fiecare despre transport in maniera personala, astfel incat sunt grupuri, alaturi de care ramane sau nu in tabara mijlocul de transport, nu am putut include in oferta taberei si transportul in ziua excursiilor optionale. Unele grupuri vin in tabere cu acele microbuze galbene de la Primarie, si raman pe intreaga perioada a taberei, de aceea am considerat separarea sumei pentru autocar.

Aceasta este hotarata de cadre didactice si insotitori, si in cazul in care inchiriem mijloace de transport din zona, se va achita separat fata de pretul taberei, in functie de locatia aleasa pentru vizitare. Propunerea noastra este bineinteles, Transfagarasan, cu punct final Balea Lac. Pentru aceasta excursie implica un cost suplimentar. Daca solicitati si plimbarea cu vaporasul pe Lacul Vidraru timp de 45 minute, include un cost suplimentar. 

In prima zi de tabara, vom hotara impreuna cu cadrele didactice sau insotitorii prezenti in tabara, destinatia zilei de joi, aferenta  excursiilor optionale, mijlocul de transport ales si alte detalii tehnice referitoare la aceasta zi.