+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

„Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste-ti viata asa cum ti-ai imaginat-o.” Henry David Thoreau

Weekend de Prim-Ajutor pe Transfagarasan

Parasim Bucurestiul plini de voiosie, catre Transfagarasan, unde vom poposi la 20 km de Curtea de Arges, in localitatea Capataneni, Pensiunea Iuliana.

Sambata 29 octombrie / 7 ianuarie:  ajungem la pensiune, ne cunoastem, luam pranzul, apoi avem cursul de prim-ajutor, ne depasim temerile pe tiroliana si pod indian  si ne pregatim pentru seara de mini-discoteca.

Duminica 30 octombrie / 8 ianuarie: ne trezim, ne invioram, si dupa micul-dejun, mergem sa cunoastem caluti si ponei care ne vor introduce intr-o lume de poveste. Vom calari fiecare pe calut sau ponei, si apoi ne pregatim pentru a vizita Curtea de Arges, si plecam spre casa. La plecare, vom primi o diploma care atesta participarea la cursul de prim-ajutor! Instructorii nostri isi asuma responsabilitatea asupra intregului program propus!

Costul este de 350 ron si include: Cazare, masa, transport din Bucuresti, activitati, curs prim-ajutor predat de cardu medical autorizat, diploma, ghidaj autorizat, prezenta instructorilor pe intreaga perioada a programului, materiale.

Weekend in zona Calimanesti - Horezu

Ne pregatim pentru un week-end in care vom avea parte  de istorie, relaxare la piscina termala, prieteni, lilieci, voie buna si  olarit!

Sambata 4 februarie: Parasim Bucurestiul, catre Calimanesti, ne vom caza la Hotel Traian, vom lua pranzul, si vom vizita manasitrea Cozia si Castrul roman Arutaela, apoi vom avea program liber la piscina cu apa termala a hotelului.

Duminica 5 februarie: Dupa inviorare si micul dejun, ne deplasam catre Salina Ocnele Mari, pe care o vom vizita, luam pranzul in zona Polovragi, apoi ne deplasam catre Pestera Polovragi, unde vom cunoaste cateva detalii importante despre organizarea liliecilor, apoi vizitam Pestera Muierii, iar la intoarcere, in limita timpului si a oboselii, ne oprim la Horezu, unde vom avea un mic atelier de ceramica, dupa care ne vom deplasa cu veselie catre casa.

Costul este de 350 ron, si include:  Transport din Bucuresti, cazare Hotel Traian, masa, activitati, intrarile la obiective, ghidaj autorizat, prezenta instructorilor pe intreaga durata a evenimentului, asistenta medicala autorizata.