+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Teambuilding in stil DistractX

„EU POT” – sunt doua cuvinte greu de pronuntat clar si ferm cateodata, chiar daca avem pe buze ” EU VREAU”! Constient sau nu, fiecare din noi avem limitele lui. Este greu de spus insa pana unde pot fi ele depasite in deplina siguranta. Aici intervenim noi! Avand siguranta de partea noastra, ca limita superioara, vom incerca sa dozam experienta de echipa, cu joc si adrenalina. Asadar, vom purcede la cresterea increderii in sine, si a dezvoltarii personale.

Orice business, se bazeaza pe oameni. Mai mult sau mai putin, ei sunt baza, ei fac o afacere sa mearga. Sunt ca furnicutele care umplu visteriile boierilor. Aceste furnicutze, trebuie motivate permanent, intr-un fel sau altul, pentru ca munca lor sa aduca roade abundente si permanente, eventual, intr-o constanta crecatoare. In urma unor studii, efectuate de magnatii corporate din strainatate, s-a ajuns la concluzia ca teambuilding-urile unesc oameni, creaza relatii interumane de prietenie adevarata si durabila. Astfel ca, angajatul simte sentimentul de apartenennta, care il motiveaza subliminal puternic sa ramana in companie si sa dea randament maxim alaturi de prietenii lui.

De ce noi? Pentru ca suntem persoane diferite, dar formam un singur colectiv, fiecare venind cu un plus de cunostinte si idei din diverse medii, de la ONG-uri, unde voluntariatul este carcasa, iar motivarea voluntarilor este motorul, la proiecte internationale de schimburi de experienta pentru tineret, la EVS, Serviciul de Voluntariat European, diverse medii corporate, firme mai mari sau mai mici, call-center, banci, tabere pentru copii, la nivel national si internatonal, tabere de tip ” Summer Camps” evenimente in colaborare cu Liga Studentilor, si diverse evenimente studentesti, viata de camin, un know-how adunat, care denota un proiect indraznet, hotarat, experienta vasta menita sa creasca valoarea echipei dumneavoastra, si implicit, a departamentului pe care il conduceti. Va stam la dispozitie pentru detalii, propuneri sau programe in colaborare.

Vom ajunge fiecare la concluzia ca o echipa functioneaza ca un tot unitar. Fiecare are locul lui bine definit intr-o echipa. Fara o singura rotita, orice echipa functioneaza in deficit. Folosind metode din educatia non-formala, vom creste capacitatea fiecarui membru al echipei, si vom ajuta activ si eficient la constientizarea importantei fiecarui membru pentru ca echipa sa functioneze corect. In afara de jocurile de echipa indoor si outdoor, va propunem depasirea limitelor la tiroliana, panou de alpinism, tir cu arcul, tir cu blowgun, tir cu arbaleta, calarie, si alte activitati specifice, in functie de zona aleasa de voi.

Eugen Butaru

Eugen Butaru

Coordonator Tabere / Instructor

E-mail: eugen@distractx.com

Tel: +4 0721 389 415

Da-ne cateva detalii despre ce vrei sa faci si lasa-ne si un numar de telefon 🙂

9 + 5 =