+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Locul care ne va deveni casuta de vara, Pensiunea Iuliana, este situata pe Transfagarasan, la numai 20 km de Curtea de Arges, 2 km de Cetatea Poenari si 7 km de Barajul Vidraru, in localitatea Capataneni.

Calatorind dinspre Curtea de Arges, trecem de localitatea Corbeni, unde se afla Vila Iuliana – a nu se confunda cu Pensiunea Iuliana! – si intram in Capataneni. Pensiunea Iuliana se afla pe partea stanga a drumului national, venind dinspre Curtea de Arges, si are vizibilitate de pe drum, fiind semnalizata cu un banner rosu cu scris alb.

Pensiunea dispune de camere de 2, 3 si 4 locuri, cu grup sanitar in fiecare camera, fara exceptii, 3 sali de mese/activitati, curte cu balansoar, piscina, panou de alpinism, tiroliana si pod indian (slackline).  Fiecare camera dispune de caldura, apa calda, televizor.

In curtea Pensiunii, beneficiem de un magazin alimentar, de unde ne putem aproviziona cu orice este necesar, fara a parasi incinta. Copilasii aflati in tabara nu vor parasi curtea pensiunii neinsotiti de un adult.

Pensiunea beneficiaza de parcare, in limita locurilor disponibile si in limita necesitatii spatiului pentru organizarea taberelor si evenimentelor.

Masa se va servi in sala mare de mese a Pensiunii, locul unde se vor desfasura si o parte din activitatile indoor prevazute in program.

Pensiunea Iuliana dispune de 3 corpuri de cladire, astfel incat vom tine cont de componenta grupurilor atunci cand vom efectua cazarea dvs in tabara.