+4 0721 389 415 eugen@distractx.com
1. Relatia cu parintii este mentinuta de catre cadrele didactice, in special
2. Momentele in care noi trebuie sa interactionam cu parintii in general incercam sa le reducem daca se poate
3. Daca inisista parintii referitor la aducerea unui tort/bomboane in tabara, este necesar sa aduca si sa calculeze corect pentru toti copii aflati in tabere, nu doar pentru grupul din care face parte acel copilas, iar dulciurile trebuiesc obligatoriu insotite de un bon de casa si un certificat de conformitate in original. Nu se accepta copii, scan, email, etc. Nu putem servi copii cu ceva ce nu are acte de provenienta in original. Exclus acest aspect!
4. Nu primim parinti in locatie, si nici implicarea lor in activitatile noastre nici daca sunt cazati in apropiere. Nu pot veni sa vada copilul decat adus de catre noi sau cadrele didactice in afara locatiei de tabara. Nu pot lua copilul peste noapte la ei sau ajuta sa se spele, imbrace, etc. Tabara se organizeaza pentru copilasi care sunt capabili de aceste aspect singuri. In caz de neintelegere, pot lua copilul din tabara definitv fara returul banilor. In acest caz, este necesara semnarea unui nou acord parental unde se va specifica perioada corecta a sederii in tabara.
5. In cazul in care un copil este preluat de parinti mai devreme, acesta nu primeste returul banilor, decat in cazuri speciale, justificate, comunicate cu administratorul firmei.
6. Parintii nu ar trebui sa ajunga direct la noi cu solicitari diverse, ci trebuie sa foloseasca ca interfata cadrele didactice, care ne ajuta cu aceasta relatie si primesc gratuitati in schimbul organizarii.
7. Cazurile in care parintii doresc schimbul copiilor intre echipe este mediat de cadrele didactice, si daca se ajunge la noi, nu permitem acest schimb, decat in cazul unor cadre didactice foarte neintelegatoare, cazuri speciale, etc. Copii asadar nu se vor schimba in echipe decat in cazuri foarte bine justificate.
8. Cazurile de plans si dor de mama, sunt tratate cu intelegere si rabdare, in cazul in care solicita prea multe resurse, recomandam parintelui sa ia copilul din tabara, caz in care nu se returneaza sumele achitate, decat in cazul excursiei optionale, sau intrari la diverse locatii turistice.