+4 0721 389 415 eugen@distractx.com
Se vor deconta de catre firma, transportul in urmatoarele conditii:

1. Transportul dus-intors de la si catre localitatea de resedinta musai cu biletele date – se poate deconta in avans drumul de dus, dar coordonatorul se ocupa sa recupereze si biletul de dus in timp record. Acesta se deconteaza numai in cazuri normale de transport, pentru transportul cel mai ieftin, redus, etc. Se refera strict la biletele de tren sau autocar.
2. Benzina/motorina/gpl in cuantumul unui consum mediu de 8-9 % maxim, si numai in cazul in care calatoresc peste 3 instructori din aceeasi zona catre si inspre tabara. Daca este vb doar despre un drum, se deconteaza doar acesta, drumul facut singur sau cu 1 coleg nu se deconteaza ca autoturism.
3. Benzina/motorina/gpl in cazul folosirii masinii strict in interesul taberei, la un consum mediu de 8-9 % maxim, in functie si de conditiile de drum si incarcare a autoturismului.
4. Se deconteaza integral taxele de parcare a autovehicolui numai daca a fost folosit in interes de serviciu
5. NU se deconteaza amenzi, pentru fapte savarsite in timpul taberelor si nici in afara lor!

Se va deconta masa instructorilor in urmatoarele conditii:

A – in zilele si momentele in care nu primim masa de la pensiune – cuantum aproximativ 50 lei / pers/masa
B – in momentele in care consideram ca echipa are nevoie de un boost culinar – maxim 1 data la 2 sapt – cuantum maxim 20 lei/pers
C – in conditiile poftelor minime gen porumb, inghetata, langos, etc – cuantum maxim 20 lei /pers
D – alte servicii sau momente in care consideram ca putem face un mic sacrificiu pentru binele echipei – gen ATV, mistery room, picnic, excursie, strand, etc – cuantum maxim 60 lei / pers

Se vor face mici surprize instructorilor, la necesitate, in functie de numarul de instructori din serie, si ideile coordonatorului.
Cheltuielile de uz personal, gen sapun lichid, gel de dush, pasta de dinti, etc, nu se deconteaza.
Reparatiile la masinile personale ale instructorilor intervenite in tabara, se discuta cu administratorul, si se deconteaza numai in cazuri speciale.