+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

1.Copilasii din tabere sunt in clasele O-VIII, singurele exceptii fiind copilasii cadrelor didactice sau situatii speciale.

 1. In principiu nu primim in tabere copilasi cu dizabilitati, decat in conditiile in care se pot descurca singuri, fara ajutor major in echipe, chiar daca necesita asistenta la masa sau in camera din partea unui parinte sau insotitor.
 2. Pot dormi in aceeasi camera, dubla, doar frate si sora, cu acordul parintilor, trecut in acordul parental, la observatii. Altfel nu se accepta exceptii de baieti/fete in aceeasi camera! La observatii, in acordul parental se poate solicita in mod express aceasta cerinta, cu o semnatura aditionala sub observatie. Nu se modifica ulterior acordul daca nu vine de la parinte asa original! Adica nu admitem completare din partea cadrelor didactice, fara semnatura parintelui sub observatii, si scris cu alt pix, etc.
 3. In echipe copilasii nu se schimba intre ei, fara nici o exceptie. Daca coordonatoul considera, in cazul unor cadre didactice mai speciale, poate solicita prezenta si asistenta cadrelor didactice la atelierul de echipe, in vederea echilibrarii initiale a echipelor, dupa care echipele, o data formate nu se mai schimba, si nu intervin modificari.
 4. Copilasii vor servi masa in echipa, fara exceptii, fara adulti in echipe, parinti, profi, etc. Adultii au mesele lor, indiferent de pozitia lor!
 5. Intrarea la fiecare atelier sau masa se va face in echipe, cu verificarea tuturor membrilor, precum si a bandanelor. In momentul in care echipa este completa, intra la activitate. Cine nu are bandana la el, este trimis sa o caute pana o gaseste.
 6. Traversarea monom-ului se va face in lateral, la semnalul instrutorilor, un instructor se asigura si opreste eventualele masini din partea dreapta, unul din partea stanga, restul pe interval, dau semnalul de traversare a intregului monom, din punctul A in punctul B. In functie de locatie, monom-ul se va traversa si pe la semafor, cu taierea monom-ului in 2 de catre un instructor desemnat de capul de monom.
 7. Siguranta copiilor este prioritara fata de distractie, animatie, activitati, program, etc. Este prioritatea numaul unu!
 8. Nu se permite in tabara consumul de alcool sau bauturi energizante, fara exceptii! Nici de varsta, nici cu acordul cadrelor didactice! Daca cadrele didactice practica, se admite doar in limitele in care nu deranjeaza copilasii si nu ofera un exemplu negative, excesele fiind atentionate.
 • Medicatia copilasilor trebuie cunoscuta de asistentul medical, la nivel de tratament permanent sau provizoriu. Orice pastila sau medicament administat copiilor trebuie stiut de cadrul medical.
 • Participarea copilasilor la activitati este obligatore, cu exceptia unei alte decizii comune cu cadrele didactice, sau in cazul unei probleme medicale reale.
 • Neparticiparea la activitati sau la o anumita activitate nu inseamna returnarea vreunei sume de bani.