+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

 

  1. Acceptam cazuri speciale de parasire a taberei mai devreme, dar anuntate din timp si communicate administratorului.
  2. In aceste cazuri trebuie ca minorul sa fie preluat de catre unul dintre parinti, acelasi care a semnat si primula cord, sau unul dintre cei doi care au semnat primula cord parental si se reface acest acord trecandu-se perioada noua in care a stat minorul in tabara, sau trecut la obiectii pe el, faptul ca va fi preluat minorul de catre paintele x in data y.
  3. In cazurile speciale in care parintele ne solicita sa urcam minorul singur intr-un tren sau autocar sau alt mijloc de transport, sau solicita sa fie preluat de catre alt adult, parintii trebuie sa specifice pe acordul parental, dupa caz, data, trenul exact sau autocarul si ora la care doreste sa ducem minorul, sau in cazul in care este preluat de altcineva, ziua si datele din bulletin al celui care preia copilul, si semneaza din nou langa observatii pe acordul parental. Nu putem proceda in cazul unui apel telefonic doar, decat cu un act additional facut cu cadrul didactic in care isi asuma acest aspect cadrul didactic.
  4. In aceste cazuri speciale, copilul va primi diploma, medalii si premii, prin cadrul didactic dupa premiere, dar nu I se vor returna banii innapoi, decat pentru excursia optionala, daca acesta nu participa la ea.
  5. Pe cat posibil sa nu vada ceilalti copii interactiunea cu parintele in aceste cazuri, pentru a nu plange ca pe ei i-au abandonat parintii.