+4 0721 389 415 eugen@distractx.com
 1. Isi asuma intreaga activitate in locatia in care este el coordonator
 2. Relationeaza bine cu colegii instructori, pensiunea, administratorul firmei.
 3. Achita toate datoriile aferente perioadelor de coordonare
 4. Asigura finalizarea intregii activitati in timpul taberelor precum si post taberelor, activitati care presupun trimiterea tuturor documentelor catre cadrele didactice implicate, transportul materialelor pana la sediul firmei, plata catre toti tertii, strangerea bonurilor si facturilor aferente perioadei, trimiterea fotografiilor din timpul perioadei de tabere, orice trebuie facut ulterior in legatura cu perioada respective, precum si calculele de contabilitate primara.
 5. Isi asuma siguranta copiilor aflati in tabere, strangerea actelor, atat pentru copii cat si pentru instructori.
 6. Efectueaza instructajul saptamanal si zilnic asupra activitatii taberelor prin sedinte si foi de sedinta transmise in timp real pe grupurile de tabara.
 7. Relationeaza corect cu banca si contabilitatea firmei in caz de necesitate.
 8. Gestioneaza impreuna cu cadrul medical al taberei, cazurile medicale.
 9. Asigura echipamentele necesare desfasurarii taberelor.
 10. Verifica necesarul consumabilelor, si doar in cazul lipsei, face achizitii cu acordul administratorului.
 • Coordonatorul se poate sfatui cu administratorul cu privire la componenta echipei, dar decizia finala apartine acestuia in legatura cu fiecare membru/perioade, etc, precum si referitor la sumele de bani cuvenite fiecarui instructor in functie de implicare.
 • Coordontorul trebuie sa asigure o buna comunicare inte toti instructorii, atat intern, pe locatia lui, cat si cu ceilalti colegi instructori si coordonatori din toate locatiile.
 • Coordonatorul asigura transmiterea ideilor de acceptare in grup a asistentilor medicali, integrare si respect din partea membrilor echipei, indifferent de cadrul medical. Importanta lui trebuie cunoscuta si recunoscuta de toti membrii echipei.
 • Coordonatorul trebuie sa asigure un climat sanatos in echipa lui, bazat pe respect reciproc, inclusive catre administratorul firmei, alti coordonatori si alti colegi instructori. Orice gluma/ironie/aducere in discutie negativa asupra acestora va fii estompata de coordinator.
 1. In cazul nerespectarii acestor proceduri, administratorul firmei poate decide mustrarea verbala sau financiara asupra coordonatorului.
 • Coordonatorul isi asuma faptul ca formeaza o echipa in primul rand cu administratorul firmei si nu il exclude pe acesta, iar colegii instructori stiu si respecta si ei acest aspect.