+4 0721 389 415 eugen@distractx.com
 1. Grupurile vin insotite de profesori, din diverse localitati ale tarii, si sunt preluate in locatii de catre insctructorii DistractX.
 2. Fiecare cadru didactic asigura transportul grupului cu care vine
 3. Ora de intrare in tabara este dupa ora 16.00, ora de iesire pana in ora 13.00. Exceptie fac grupurile care depind de orarul trenurilor, neavand alta varianta de tren.
 4. Comunicarea cu cadrele didactice se va face prin instructorul desemnat de fiecare locatie in perioada taberelor si un instructor special desemnat pentru toate locatiile in restul timpului.
 5. Grupurile vor fi sunate de responsabilul pentru fiecare locatie cu cateva zile innainte de sosire, eventual joi/vineri, si li se vor cere urmatoarele detalii:
  • Structura totala a grupului – baieti/fete/cadre didactice/adulti/soferi/soti, etc
  • Conditii speciale pentru copii de masa sau medicale
  • Vor primi structura camerelor, numarul de copii, precum si structura unitatii, pentru a vedea unde sunt pozitionate camerele.
  • Li se vor comunica conditiile speciale, paturi pliante, bai la comun, etc
  • Li se vor reaminti regulile refeitoare la adulti/parinti/copii care pleaca mai devreme
  • Se va comunica ora de sosire si defluire a paticipantilor.
 6. Parcarea autocarelor in cazul in care acestea raman in tabara NU intra in sarcina noastra, dar daca putem, vom facilita acest lucru, din bunavointa.
 7. Cazarea soferilor, NU este suportata de catre noi, si nu este o prioritate pentru noi a gasi soferilor camera cea mai buna, si nici o alta cazare in apropiere decat in cazuri speciale. Cazarea soferului poate fi inclusa in gratuitati de catre cadrele didactice, sau se poate da la un pret putin peste pretul de cost. Parcarea autocarelor/masinilor ramase in tabara NU este responsabilitatea noastra dar daca o putem asigura, o facem din placere.
 8. Tortul de la premierea de la sfarsit de saptamana este asigurat de catre noi si intra in pretul total al taberei. Este necesar cel putin un certificat de conformitate per vara de la cofetarie.
 9. Singurul care ne poate da programul peste cap, este factorul meteo, in rest ne tinem de programul promis, precum si de promisiunea de a fi o mica vacanta pentru cadrele didactice alaturi de noi, asadar NU modificam programul fara un motiv bine intemeiat si discutat cu administratorul.
 • In taberele DistractX NU primim parinti, bunici, alti adulti in afara de cadrele didactice, decat in cazuri speciale, enuntate mai jos:
 • Sot/sotie/copil cadru didactic
 • Insotitor persoana cu dizabilitati daca este necesar si daca dizabilitatea permite activitatile taberei in conditii decente, faca ajutor in echipe, la jocuri, monom, etc. Colegii de echipa trebuie sa se simta liberi, fara adulti in echipa. 259
 • Daca este necesara administrarea vreunui tratament imposibil de realizat de catre cadul nostru medical
 • Insotitor de grup in cazul prea putinelor cadre didactice in raport cu nr de copilasi.
 1. Fiecare grup, pentru rezervarea locurilor in tabere, trebuie sa achite un avans de minim 200 de lei per copilas, indifferent de locatie sau perioada aleasa. De preferat sa nu scrie observatii precum perioada sau locatia la depunerea banilor in banca.
 • Programul promis cadrelor didactice precum si parintilor, ramane sfant si nu se modifica decat in cazuri speciale, extreme, precum conditiile meteo sau imposibilitatea de a organiza un atelier, conditii care NU tin de noi.