+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

 

  1. Cadrele didactice asigura siguranta si organizarea copilasilor pe drum inspre si dinspre tabara catre localitatea de resedinta.
  2. Odata ajunsi in tabara, acestia ne predau copilasii noua, cu asumare si responsabilitate maxima din partea noastra.
  3. Cadrele didactice trebuie sa se implice cat mai putin spre deloc in organzarea activitatilor si buna desfasurare a programului taberei.
  4. La primirea in tabara, vor primi o scrisoare cu toate detaliile organizatorice necesare, si vor fi invitati la o sedinta, in prima seara, lunea, unde vor preda restul de bani si adeverinte medicale si acorduri parentale.
  5. Acordurile parentale au cea mai mare importanta si nu putem face nici o exceptie lipsa a acestora. Ele sunt valabile doar olograf, adica nu scanate, pe telefon sau email, ci doar originale, semnate de ambii parinti.
  6. Adeverintele medicale trebuie datate cu cel mult 3 zile innainte de data taberei, pot fi eliberate de catre medicul de familie sau cel scolar, este valabila si lista nominala cu copii semnata si stampliata de catre medical scolar, cu sintagma : clinic sanatos, apt pentru participarea la tabara, nu este in evidenta cu boli. Nici ele nu sunt valabile decat in original.
  7. In echipa, exista rolul de Responsabil de Relatia cu Cadrele Didactice. Inseamna ca acea persoana tine legatura cu cadrele didactice, se ocupa de anunturi, strans de bani, pareri ale cadrelor, si petrece timp mult cu ele, suficient pentru ca ele sa nu se simta abandonate, ci importante pentru noi.
  8. In conditiile cadrelor didactice care merita, sau la sugestia coordonatorului de locatie, acestea pot primi surprize din partea echipe noastre, plimbari cu ATV, bautura, sau alte surprize specific locatiilor respective. Dar doar pentru cadrele didactice, nu soti sau alti insotitori, acestia trebuid sa isi achite separat daca este cazul
  9. In conditii speciale si decise de catre coordonator si administrator, se pot face si exceptii.