+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Fii un super-erou pentru tine si cei din jurul tau

 

De multe ori, 5 minute pot insemna o viata! Viata unei personae dragi tie sau necunoscuta tie, dar cu siguranta draga altora!

A sti sa acorzi corect primul-ajutor, atunci cand este necesar, inseamna – de cele mai multe ori – o viata salvata sau o suferinta ameliorata! Fara sa luam in calcul chiar suferinta personala pe care ne dorim sa stim sa o amelioram si sa o gestionam corespunzator.

Invitatia noastra incepe cu alungarea indiferentei si aprofundarea unui minim de cunostinte de acordare a primului ajutor!

Va oferim atelierul de prim-ajutor organizat de noi, echipa Distractx, in cadrul programului Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun! sau in cadrul orelor de dirigentie. Atelierul este sustinut de cadre medicale cu experienta, atestate ca formatori, obisnuite sa lucreze cu copiii si care urmeaza o programa adaptata categoriei de varsta.

Costul atelierului este de numai 10 lei/particioant. Oferim pentru cadrele didactice gratuitati, conform politicii echipei noastre. Fiecare participant va primi la sfarsitul cursului o diploma de participare.

In josul acestei pagini, puteti viziona cateva instantanee din cadrul atelierelor desfasurate in anul scolar anterior in scolile din Bucuresti si imprejurimi.

Putem organiza la cerere si ateliere de igiena personala, atat de utile fiecaruia dintre noi, cat si copiilor nostri!

Asteptam cu drag inscrierile dumneavoastra!