+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Cine suntem noi?

Misiunea Noastra

Deschiderea către noi posibilități captivante, interesante, dar sigure și educative, de petrecere a timpului liber în natură.

Viziunea Noastra

Tranformând visele în realități, putem dovedi că natura ne oferă aventuri reale, dincolo de cele virtuale.

 

Experiență și profesionalism

Cu experiență de peste 4 ani în lucrul cu copiii, fiecare dintre noi în domeniul său, oferim copiilor o experiență de neuitat.

Evoluția permanentă

Instructorii și animatorii noștri sunt în permanentă evoluție prin traing-uri de specialitate în țară și în străinătate

Oferim experiente de viata

Evenimentele noastre sunt experiențe de viață, cu un impact real asupra participanților și asupra percepției lumii din interiorul și exteriorul lor.

Siguranță

Instructorii experimentați, echipamentele noi, cu certificate de conformitate, testate periodic și aprobate. Locații care ne permit să ne efectuăm programul în deplină siguranță.

Feedback pozitiv

După fiecare eveniment organizat cerem un feedback de la participanți, care a fost întotdeauna unul pozitiv și sperăm că așa va fi mereu.

Valorile tradiționale

Promovăm valorile tradiționale românești, prin stimularea interesului pentru cunoașterea și înțelegerea istoriei, turismului și geografiei României

Alternative Sanatoase

Găsim alternative sănătoase de petrecere a timpului liber: Un mediu în care participanții intră în atmosfera naturală a cunoașterii, aventurii și prieteniei.

Respectul

Promovăm și încurajăm respectul și dragostea față de natură prin proiectele și evenimentele în care ne implicăm.

Dezvoltare personală

Întreg programul nostru este axat pe conceptul de învățare non-formală prin intermediul atelierelor și activităților pe care le pregătim.