+4 0721 389 415 eugen@distractx.com
1. In excursiile optionale vor achita toti copii taxa de excursie, nu se ofera gratuitati pentru copii, nici pentru copii cadrelor didactice, doar cadrele didactice nu vor plati pentru excursia optionala.
2. Adultii care nu sunt cadre didactice, desi de obicei nu primim, ne mai putem trezi cu ei, vor plati pentru excursia optionala, exceptie facand sotii de cadre didactice, daca nu sunt in numar foarte mare si socotelile financiare ies cel putin pe zero, daca nu pe plus.
3. Grupurile care vin cu autocarul lor, vor achita parcarea, si intrarea tuturor adultilor, inclusiv a instructorilor. Nu ne implicam noi in plati in acest caz, ii lasam pe ei sa achite.
4. In conditiile in care un obiectiv turistic este inchis, oferim variante de plimbare sau vizitare a altui obiectiv cu suma apropiata. In cazul plimbarii, se restituie suma de intrare la obiectiv.
5. Cadrele didactice vor fii instiintate din timp referitor la modul de lucru in excursia optionala, si daca insista, cu semnarea unui act additional, se pot ocupa ei de copii in excursia optionala. Acest aspect se comunica administratorului.
6. Nu promitem grupurilor autocare de lux, sau aer conditionat, pentru ca exista momentul in care nu il putem oferi.