+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Intr-un week-end minunat din luna noiembrie, 9-10 noiembrie, am plecat in aventura de descoperire a zonei Calimanesti, un grup vesel de copilasi ai clasei a VI-a, impreuna cu doamna Diriginta Alina Talapan, impreuna cu mamici si instructori, toti veseli nevoie mare!

Sambata dis-de-dimineata, ne-am imbarcat puutin somnorosi in microbuzul care ne astepta calduros, si a inceput distractia. Am invatat cantece noi, am invatat (cel putin noi instructorii) sa cantam Trika Trika, am jucat diverse jocuri in microbuz, si fara sa ne dam seama cand a trecut timpul, am ajuns la Salina Ocnele Mari. Bineinteles ca si inauntrul acesteia am continuat joaca, cu masinute si diverse jocuri, am descoperit chiar si biserica din interior, si am pornit sa invatam sa olarim la Horezu. Dupa o scurta demonstratie, am vazut cum se fac canute, farfurii si cum se vopsesc ele, am pornit din nou catre Calimanesti, unde ne astepta cazarea calduroasa, si mancarica numai buna!

Dupa ce ne-am cazat si am mancat, ce putea fi mai potrivit decat discoteca mult asteptata de toti?? Am dansat cateva ore, ne-am miscat bine bine innainte de somn, sa dormim bine, pentru ca ne astepta o noua zi de descoperiri.

Duminica dimineata, ne-am urcat in microbuz, si am pornit spre Castrul Roman Arutela, unde a avut loc magicul concurs despre care ati citit in titlul acestui articol, unde cei trei draguti, Ilinca, Aisha si Vladut, au castigat premiul cel mare! Am avut norocul de a descoperi Castrul intr-un peisaj de toamna, chiar daca ne aflam in luna noiembrie, copacii se jucau putin cu culorile decorului dimprejurul nostru, formand un peisaj superb!

Apoi am ajuns sa vizitam Manastirea Cozia, un locas de cult special, incarcat de liniste si pace sufleteasca. Chiar intr-o zi de duminica aici era destul de liniste, raportat la numarul de turisti din acel moment.

Apoi, in drum spre casa, nu am uitat de Trika Trika, lighmotiv-ul acestui week-end, pe care va invit cu drag sa il cautati si sa il ascultati! El are si o miscare a mainilor pe care doar cei mici o stiu! Deocamdata! Dar o invatam si noi!

In final sa nu uitam sa felicitam din suflet castigatorii concursului de alergare, mentionand ca Ilinca, a castigat si prima etapa a concursului, la coborarea catre Castru, si abia astept sa ii vad Jurnalul de Excursie!

Felicitari dragilor, si nu uitati sa va bucurati de fiecare moment frumos petrecut impreuna cu oameni dragi, prieteni frumosi, copilasi cuminti si destepti! Va imbratisam cu mare mare drag!

Echipa DistractX!