+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Descarca de aici pliantul pentru aelierul de Prim-ajutor cu toate informatiile: PApliant_20

 

Invită echipa de formatori DistractX în școala ta, grădinița sau liceul tău, la orele de dirigenție sau în cadrul programului Național „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun! ”

Prietenii vostrii, o echipa tânăra dar experimentată și aproape de voi, dorește să va împărtășească cunoștințele de baza ale prim-ajutorului prin metode interactive, inovative, și adaptate vârstei participanților. Suntem Cadre medicale,  formatori autorizați ANPC.

Este suficient un telefon pentru rezervare, iar apoi achitarea sumei de numai 20 lei de copilaș, pentru fiecare modul,  pentru că tu să înveți noțiunile de baza în primul-ajutor, atelier structurat în două module, fiecare cu durata de o ora, al doilea având inclusă și prezența manechinului de resuscitare, pe care îl veți cunoaște și veți exersa împreună cu el, pentru ca la sfârșit să primiți diplome de participare!

Dacă optați pentru ambele module în aceeași zi, prețul va fii de numai 35 lei de copilaș pentru ambele module!

Va rugăm să ne contactați pentru programa completă a celor două ateliere, va stăm la dispoziție la 0721.389.415 – departamentul Prim-Ajutor.

Atelierele de prim-ajutor sunt adaptate fiecărei vârste, organizăm ateliere începând cu grădiniță, școală generală, liceu și chiar și facultate! Așteptăm cu drag înscrierile voastre!