+4 0721 389 415 eugen@distractx.com

Invita echipa de formatori DistractX in scoala ta, gradinita sau liceul tau, la orele de dirigentie sau in cadrul programului National „Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun! ”

Prietenii vostrii, o echipa tanara dar experimentata si aproape de voi, doreste sa va impartaseasca cunostintele de baza ale prim-ajutorului prin metode interactive, inovative, si adaptate varstei participantilor. Suntem Cadre Medicale cu drept de libera practica, asigurare de Malpraxis, formatori autorizati ANPC.

Este suficient un telefon pentru rezervare, iar apoi achitarea sumei de numai 10 lei de copilas, pentru fiecare modul,  pentru ca tu sa inveti notiunile de baza in primul-ajutor, atelier structurat in doua module, fiecare cu durata de o ora, al doilea avand inclusa si prezenta manechinului de resuscitare, pe care il veti cunoaste si veti exersa impreuna cu el, pentru ca la sfarsit sa primiti diplome de participare!

Va rugam sa ne contactati pentru programa completa a celor doua ateliere, va stam la dispozitie la 0721.389.415 – departamentul Prim-Ajutor.

Atelierele de prim-ajutor sunt adaptate fiecarei varste, organizam ateliere incepand cu gradinita, scoala generala, liceu si chiar si facultate! Asteptam cu drag inscrierile voastre!